Forum Movie Club Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» Kaleido Star ep. 52 - OVA - v2
Regulamentul Forumului EmptyDum Ian 06, 2019 4:33 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 51 - final
Regulamentul Forumului EmptyDum Ian 06, 2019 4:32 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 45
Regulamentul Forumului EmptyDum Ian 06, 2019 4:25 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 34
Regulamentul Forumului EmptyDum Ian 06, 2019 4:12 am Scris de Saturn19

» Flame of Recca ep. 3
Regulamentul Forumului EmptyDum Oct 14, 2018 7:20 pm Scris de Nadana

» Flame of Recca ep. 2
Regulamentul Forumului EmptyLun Sept 17, 2018 6:58 pm Scris de Nadana

» Pachet Inuyasha
Regulamentul Forumului EmptyVin Aug 31, 2018 11:24 pm Scris de Nadana

» Flame of Recca ep.1
Regulamentul Forumului EmptyVin Aug 31, 2018 11:19 pm Scris de Nadana

» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
Regulamentul Forumului EmptyVin Aug 31, 2018 7:10 am Scris de Admin

» Flame of Recca Info
Regulamentul Forumului EmptyVin Aug 31, 2018 12:01 am Scris de Nadana

Chat pentru cei fara cont pe Forum MCA

Îți place?

Partener si Prieten
FAST-ANIME ROMANIA
ManagerLeague - Manager de football online
Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aiciFootball Manager Online - ManagerLeague

Regulamentul Forumului

In jos

Regulamentul Forumului Empty Regulamentul Forumului

Mesaj Scris de Admin Sam Iun 24, 2017 11:43 am

Regulamentul forumului
1. Regulile forumului
2. Avertismente și penalizări
3. Ranguri utilizatori
4. Regulile moderatorilor
5. Condiții pentru a deveni moderator

Acest forum este în limba română, așa că dați-mi voie să vă spun următoarele:

Nu “violați” limba română;  nu vă bateți joc de limba română. Limba română este tot ce ne-a mai rămas, restul ne-a fost luat, furat. Nu o “engleziți”, dacă o pierdem și pe-asta, suntem fii ploii!

Fiecare episod poate fi văzut online sau descărcat. Nu facem "Pachete" că nu văd rostul; nici Forumul nu și-ar mai avea rostul.

Încălcarea regulilor prezentate aici duce la sancțiuni; de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioadă determinată sau chiar ștergerea contului. În momentul în care vă înregistrați pe forum sau trimiteți un mesaj, consider că ați citit și ați fost de acord cu acest regulament.

1. Regulile forumului
Înainte de a vă apuca să scrieți ceva, căutati cea mai bună categorie sau subiect care vă interesează, pentru a evita postarea de două ori a aceluiași subiect, sau scrierii aiurea a mesajului pe care vreți să-l scrieți/lăsați. Folosiți funcția CĂUTARE. Utilizarea limbii române și exprimarea corectă în cadrul forumului este o condiție de bază pentru a fi membru al acestui forum; vă rog să nu folosiți grupuri de litere de genul "tz" sau "sh" în locul diacriticelor; după semnele de punctuație folosiți spațiu; începeți fraza cu literă mare; atenție la cum folosiți "î" și "â"... Scrieți așa cum v-a învățat la școală, cu ocazia asta vedem și noi ce știe generația nouă.
Nu repetați același caracter de multe ori, gen "!!!!!???". Scrieți mesaje ale căror subiecte să fie legate doar de subiectul discutat în acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse. Nu dați răspunsuri doar pentru a scrie ceva, doar ca să vă băgați în seamă, doar ca să adunați postări! Dacă nu știți, sau nu aveți ce spune, lăsați pe alții să răspundă.
Este interzisă postarea de materiale pornografice, sau orice tip de tâmpenie, inclusiv link-uri către site-uri care conțin asemenea materiale. Atenție mare la ce postați. Sancțiunea pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului cel putin 15 zile și chiar ștergerea contului. Nu mă interesează sub nicio formă datele voastre personale cu care vă înregistrați pe forum, dar înregistrarea cu nick-uri obscene sau jignitoare duce la desființarea contului pe acest forum.
Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalți utilizatori.
Nu folosiți în mod excesiv imaginile emotive (emoticons); nu folosiți texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari; nu postați mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu literă mare; nu porniți discuții incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri; nu scrieți două mesaje unul după altul. Editați-l pe cel vechi și adăugați acolo ce mai aveti de spus.
Este complet interzis orice atac la persoană; discutați ideea și nu persoana.
Este interzisă postarea de imagini cu link exterior în interiorul unui mesaj, se acceptă doar postarea unui link către poza respectivă. Nu includeți în semnătura voastră diverse mesaje obscene, adrese de mail, imagini sau mai multe link-uri care nu vă aparțin.
Este permisă scrierea unui singur link exterior forumului, o adresă de mail sau scrierea unui text descriptiv de maximum 3 rânduri;
Această comunitate se bazează pe înțelegere și respect reciproc. Așadar, sunt interzise cu desăvârșire injuriile, afirmațiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.
Este interzisă ironia de prost gust și fără sens și orice mesaj care îl poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care își exprimă acel punct de vedere. În cazul în care se încalcă acest punct din regulament, în funcție de gravitatea și vulgaritatea mesajului, sancțiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, până la ștergerea contului.
Nu vă promovați propriul site sau alte site-uri la care sunteți afiliat/afiliați, nu acesta este scopul acestui forum și prin urmare, mesajele cu scop publicitar vădit vor fi șterse. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament.
Moderatorii NU sunt numiti pe baza numărului de mesaje. Așadar, NU abuzați: trimiteți mesaje doar dacă aveți ceva interesant de spus și doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc și mesajele monosilabice) și cele genul "învață cum să te îmbogățești peste noapte" sunt interzise și vor fi șterse de către moderatorii acestui forum.
Nu trimiteți mesaje cu conținut personal de genul sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privată, ca mijloc de comunicare în cadrul forumului, trebuie folosită doar la cererea uneia dintre părțile aflate în discuție. Abuzul, în această privință, poate duce la desființarea contului.
Nu purtați discuții de genul "Bebe-chan, nu am venit la școală pentru că mi-a fost rău și am vomitat", ca pe chat. Nu ne interesează.
Moderatorul este persoana care asigură bunul mers al discuțiilor, intervenind doar în cazuri speciale (mai exact, încălcarea regulamentului).
Moderatorul nu are obligația să dea detalii asupra acțiunilor sale (mai ales în momentul în care scopul acestora este evident). Dacă însă considerați că ați fost penalizat pe nedrept de un moderator, vă invit să contactați Managerul Forumului pentru a lămuri situația (dar și moderatorul poate fi sancționat la rândul său, putând chiar pierde statutul de moderator).
În funcție de mesaje, voi decide (la începuturile forumului o voi face singur, apoi împreună cu ceilalți, oricare ar fi ei) care dintre membrii vor deveni moderatori. În special aceia care au pasiune pentru un anumit domeniu, această pasiune fiind oglindită în calitatea mesajelor, și vor fi contactati pentru a fi rugați să ne ajute în moderarea forumului.
Titlul unui subiect trebuie să fie clar și relevant pentru toți utilizatorii. NU folosiți nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!!!"; titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOȚI; interjectii: Aoleuuu, Bah ...; prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

2. Avertismente și penalizări
AVERTISMENTE se dau (sau mai bine zis se iau) pentru:
- crearea unui subiect off-topic, sau pentru postarea mai multor mesaje off-topic în zone greșite;
- pentru folosirea de cuvinte obscene și necenzurate;
- pentru semnături ilegale sau avataruri obscene;
- postarea de mesaje cu fonturi mari, colorate sau folosirea abuzivă a iconurilor emotive, sau a mesajelor scrise fără rost și total aiurea, precum și repetarea scrierii de mesaje cu bold, italic, underline și scrise cu literă mare;
- pentru persoanele care încep sau întrețin o ceartă pe forum. Intrăm pe forum de plăcere, să ne distrăm, nu să ieșim cu capul pătrat de nervi.

- PENALIZARE 3 ZILE DE SUSPENDARE se dă membrilor care au acumulat mai mult de 2 avertismente.
- PENALIZARE 15 ZILE DE SUSPENDARE se dă membrilor care au acumulat mai mult de 4 avertismente în total; pentru reclamă pe forum; pentru folosirea abuzivă a mesajelor private; pentru jignirea cu bună știință a unui membru al forumului.
- ȘTERGEREA CONTULUI se aplică membrilor care au acumulat mai mult de 2 suspendări; membrilor cu nick-uri obscene; membrilor care fac spam.

3. Rangurile utilizatorilor și moderatorilor
Utilizatori
- Rang Shinmai (新米) = Membru nou/începător; utilizatorii ce au între 0 și 100 mesaje scrise
- Rang Toshishita (年下) = Membru Junior; utilizatorii ce au între 100 și 200 mesaje scrise
- Rang Seiin (成員) = Membru aspirant; utilizatorii ce au între 200 și 350 mesaje scrise
- Rang Oyakata (親方) = Membru activ; utilizatorii ce au între 350 și 500 mesaje scrise
- Rang Samurai (侍) = Membru Master; utilizatorii ce au între 500 și 750 mesaje scrise
- Rang Taishō (大将) = Vip member; membrii fideli cu statut special (ei au peste 750 de mesaje scrise)

Moderatori
- Rang Shōgun (将軍) = Moderator; moderatorul unei subcategorii a forumului
- Rang Daimyō ((名田) = Super Moderator; moderator cu drepturi depline

Manager
- Rang Kami-sama (神様) = SiteAdmin; persoana care se ocupa de setările și partea tehnică a acestui forum
- Rang Kami-sama (神様) = Administrator; administratorul acestui forum
- Rang Kami-sama (神様) = Forum Manager; proprietarul acestui forum

Ce înseamnă rangurile și de ce am ales așa? Pentru distracție. Mi s-a părut interesant.
(pentru cultură generală)
- Shinmai (新米) = în lb. japoneză înseamnă nou venit, nou apărut, începător, ageamiu, se ridică unul nou (din grup, din societate...).
- Toshishita (年下) = în lb. japoneză înseamnă junior, tânăr.
- Seiin (成員) = în lb. japoneză înseamnă membru.
- Oyakata (親方) = în lb. japoneză înseamnă Maestru
- Samurai (侍) = în lb. japoneză înseamnă războinic
- Taishō (大将) = în lb. japoneză înseamnă șef, supraveghetor, (se mai folosește și în armată)

- Shōgun (将軍) = în lb. japoneză înseamnă Lord, General, Stăpân...
- Daimyō ((名田) = în lb. japoneză înseamnă Mare Lord

- Kami-sama (神様) = în lb. japoneză înseamnă Atotputernic (The Almighty)


4. Regulile moderatorilor
- Moderatorii nu sunt altceva decat user-i normali care au în plus anumite responsabilități de care trebuie să țină cont.
- Ei, împreună cu “moderatorul șef” Smile care le supraveghează activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor păstra, pe cât se poate, discuțiile on-topic și vor avea grijă ca cei care doresc instalarea haosului pe forum să fie avertizați sau șterși din comunitatea Movie Club Anime [aka MCA];
- Să vegheze buna activitate a forumului;
- Să șteargă mesajele cu înjurături sau jigniri și să mute mesajele ce tratează alt subiect decât tematica unei categorii în locul indicat pentru acel tip de mesaj, mutarea făcându-se fără a păstra o umbră (copie) în locul de unde a fost postat inițial – deselectați această opțiune în timpul mutării subiectului!
- Să modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, cu interjectii, sau care nu reflectă natura subiectului, iar titlurile foarte lungi să le mai scurteze pe subiectul mesajului.
- Orice problemă, nemulțumire, abatere de la regulament, propuneri de ban, sau alte informații în legatură cu moderatorii și membrii forumului vor fi scrise în categoria "Probleme apărute" creată special pentru moderatori, categoria fiind vizibilă doar lor!
- Să NU șteargă mesaje din proprie voință. Acest forum crează automat o copie a bazei de date pe server, iar cei care sunt prinși ulterior că au șters mesaje aiurea vor fi dați afară fără drept de reintrare pe forum!
- Să nu încerce sabotarea sau ștergerea acestui forum. În fiecare zi se salveaza automat pe server o copie a forumului ce va fi repusă pe net în caz de vreun incident.
- Să reacționeze promt când discuția tinde se o ia off-topic și să încerce îndreptarea ei prin postarea unui mesaj de avertizare, să avertizeze sau să penalizeze membrii ce încalcă în mod intentionat regulamentul acestui forum, și să propună ștergerea membrilor cu probleme de comportament.
- Să aibe o atitudine și un limbaj civilizat față de toți utilizatorii acestui forum și să le răspundă la mesaje doar dacă știu.
- Moderatorii trebuie să fie corecți, oameni integri, indulgenți cu cei care greșesc din neatenție, din neștiință sau pentru prima dată. Modderatorii trebuie să fie exemple pentru toți ceilalți membrii ai acestei comunități și nu numai.
- Moderatorii nu vor face din acest forum o "proritate" ca să modereze un subiect. Școala, facultatea, serviciul, familia... acestea sunt pe primul plan, forumul este pe planul doi, doar o ocupație în timpul liber.

5. Condiții necesare prentru a devenii moderator
- Să ai o prezență regulată pe acest forum;
- Să ai un minimum de cunoștiințe pe domeniul care vrei să îl moderezi; (ex. - ești mare fan Inuyasha? Crezi că știi mai multe despre acest subiect decât știu ceilalți? Bagă-te!)
- Să ai un minimum de 20 de mesaje scrise pe tematica dorită pentru moderare;
- Să ai un comportament și un limbaj civilizat pe forum și față de ceilalți utilizatori;
- Să te implici în dezvoltarea acestui forum prin crearea de noi subiecte interesante;
- Să cunoști foarte bine informații despre sectiunea pe care o moderezi.

Acestea sunt regulile acestui forum. Când vom considera necesar, vom modifica sau adauga noi puncte la regulament.

Înregistrarea în cadrul acestui forum nu vă obligă să citiți discuțiile de aici, ea fiind obligatorie doar în cazul în care vreți să interveniți în discuții.

...Și nu uita, Moderatorule: dacă te-am ales/acceptat, înseamnă că am încredere în tine. Înseamnă că faci asta în timpul liber, de plăcere, fără pretenții financiare. Dacă te-a supărat ceva, sau nu ți-a convenit ceva și vrei să pleci, spune-ne. DAR SĂ NU SABOTEZI FORUMUL NICIODATĂ.

P.S.
Aveți puterea și libertatea să transformați acest simplu forum într-un fan-sub.

Ai propuneri pentru proiecte? Să le auzim!
Dacă știi să traduci, ești bun. Bagă-te!
Dacă știi să traduci și să encodezi, ești și mai bun. Bagă-te!
Dacă știi să traduci, să encodezi și ai și surse unde să faci upload, ești cel mai tare. Bagă-te!
Dacă traduci, pune-ți semnătura pe subtitrare. Dacă te recunoaște cineva și face aprecieri despre tine, te-ai scos. Ajungi vedetă.
Dacă știi toate astea, înseamnă că nu o să ne zăpăcești cu prea multe întrebări.
Dacă ai manga, ești "mangatorul" nostru.
Dacă ai manga în română, deja ești enervant de meseriaș.
Aici nu vă cere nimeni CV-ul, deci nu ne interesează decât rezultatele.
Hm, acestea sunt trei categorii (Proiecte, Traduători, Manga) care vor apărea doar dacă există interes pentru așa ceva.

Sper ca forumul ăsta să vă placă și să meargă bine.
Admin
Admin
Kami-sama

Mesaje : 570
Puncte : 1699
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/03/2017

https://mcanime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum