Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
Subiectele cele mai vizionate
Chat pentru cei fara cont pe Forum MCA
Îți place?
ManagerLeague - Manager de football online
Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!... Sau poți să citești mai multe aici
Football Manager Online - ManagerLeague
Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
3 participanți
Forum Movie Club Anime :: Animeuri traduse de Movie Club Anime (Onimusha) :: Serii complete :: Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna)
Pagina 1 din 1
Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
"Frumoasă ca luna"
"Indiferent cât de departe vom fi unul de celălalt, sentimentele mele pentru ea nu se vor schimba niciodată."
Aceasta este, probabil, cea mai frumoasă poveste de dragoste "spusă" într-un anime.
Cred că fiecare dintre voi se va regăsi în pielea unuia dintre personaje, oricare ar fi acel personaj din acest anime.
Aștept comentariile voastre.
Dedic acest anime soției mele Krmn.
Synopsis
Koutarou și Akane sunt elevi în anul III de școală gimnazială, colegi în aceeași clasă, și se întâlnesc pentru prima dată. Ei se simt atrași unul de celălalt, dar, deși nu au mai avut niciodată o relație romantică cu nimeni până atunci, dragostea lor începe să se arate timid. În timp ce învață să-și canalizeze sentimentele, ei se apropie unul de celălalt tot mai mult și descoperă provocările vieții venite chiar de la colegii și prietenii lor.
[Onimusha]
English: as the moon, so beautiful
Synonyms: Tsuki ga Kirei
Japanese: (月がきれい
Informații:
Serial anime
Nr. de episoade: 12
Status: Tradus complet (Onimusha)
Anul apariției: 2017
Producători: Sotsu, Mainichi Broadcasting System, flying DOG
Licență: Funimation
Studio: feel.
Soursa: Original
Genuri: Romance, School
Durata: 24 min. per ep.
Vârsta recomandată: 13+
"Frumoasă ca luna"
"Indiferent cât de departe vom fi unul de celălalt, sentimentele mele pentru ea nu se vor schimba niciodată."
Aceasta este, probabil, cea mai frumoasă poveste de dragoste "spusă" într-un anime.
Cred că fiecare dintre voi se va regăsi în pielea unuia dintre personaje, oricare ar fi acel personaj din acest anime.
Aștept comentariile voastre.
Dedic acest anime soției mele Krmn.
Synopsis
Koutarou și Akane sunt elevi în anul III de școală gimnazială, colegi în aceeași clasă, și se întâlnesc pentru prima dată. Ei se simt atrași unul de celălalt, dar, deși nu au mai avut niciodată o relație romantică cu nimeni până atunci, dragostea lor începe să se arate timid. În timp ce învață să-și canalizeze sentimentele, ei se apropie unul de celălalt tot mai mult și descoperă provocările vieții venite chiar de la colegii și prietenii lor.
[Onimusha]
English: as the moon, so beautiful
Synonyms: Tsuki ga Kirei
Japanese: (月がきれい
Informații:
Serial anime
Nr. de episoade: 12
Status: Tradus complet (Onimusha)
Anul apariției: 2017
Producători: Sotsu, Mainichi Broadcasting System, flying DOG
Licență: Funimation
Studio: feel.
Soursa: Original
Genuri: Romance, School
Durata: 24 min. per ep.
Vârsta recomandată: 13+
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Mar 12, 2018 8:09 pm, editata de 3 ori
Re: Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
buna as dori sa stiu la:
Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) linkurile de vazut cand le pui ?
Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) linkurile de vazut cand le pui ?
Tamikaze30- Shinmai (新米) = Membru nou/începător
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/11/2017
La asta lucram acum. Azi fac encodarea episoadelor. O sa dureze cam toata ziua sa le fac pe toate, apoi le postez. O sa incerc sa le pun pe sursa video imediat dupa encodarea fiecarui episod. Nu stiu daca o sa termin cu toate azi, dar maine sigur o sa fie gata.
Serialul pare interesant. Poate o să-l urmăresc. Oricum n-am mai văzut niciun alt anime romantic până acum (dacă nu se ia în considerare Inuyasha).
Nadana- Daimyō ((名田) = Super Moderator
Puncte : 19
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/03/2018

» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 6
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 6.5
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 7
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 8
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 9
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 6.5
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 7
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 8
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - ep. 9
Forum Movie Club Anime :: Animeuri traduse de Movie Club Anime (Onimusha) :: Serii complete :: Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Kaleido Star ep. 51 - final
» Kaleido Star ep. 45
» Kaleido Star ep. 34
» Flame of Recca ep. 3
» Flame of Recca ep. 2
» Pachet Inuyasha
» Flame of Recca ep.1
» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
» Flame of Recca Info