Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» Kaleido Star ep. 52 - OVA - v2
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyDum Ian 06, 2019 4:33 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 51 - final
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyDum Ian 06, 2019 4:32 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 45
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyDum Ian 06, 2019 4:25 am Scris de Saturn19

» Kaleido Star ep. 34
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyDum Ian 06, 2019 4:12 am Scris de Saturn19

» Flame of Recca ep. 3
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyDum Oct 14, 2018 7:20 pm Scris de Nadana

» Flame of Recca ep. 2
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyLun Sept 17, 2018 6:58 pm Scris de Nadana

» Pachet Inuyasha
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyVin Aug 31, 2018 11:24 pm Scris de Nadana

» Flame of Recca ep.1
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyVin Aug 31, 2018 11:19 pm Scris de Nadana

» Tsuki ga Kirei (Frumoasă ca luna) - info
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyVin Aug 31, 2018 7:10 am Scris de Admin

» Flame of Recca Info
Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho EmptyVin Aug 31, 2018 12:01 am Scris de Nadana

Chat pentru cei fara cont pe Forum MCA

Îți place?

Partener si Prieten
FAST-ANIME ROMANIA
ManagerLeague - Manager de football online
Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aiciFootball Manager Online - ManagerLeague

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho

In jos

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho Empty Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Mar 19, 2017 9:07 pm- Yu Yu Hakusho a fost tradus de Onimusha și va fi postat aici.
Trebuie să recunosc faptul că sunt înebunit după Yu Yu Hakusho și tot ce ține de el. În primul rând, povestea. Nu ai ocazia să vezi mereu personajul principal murind din primele minute ale anime-ului. În al doilea rând, personajele. Mi-a plăcut complexitatea lor și modul în care le-a crescut experiența odată cu trecerea episoadelor.

Fiul meu a crescut odată cu animeul acesta. Mă enerva faptul că stătea și se uita la Yu Yu Hakusho non-stop. “Ce naiba este așa special la desenul ăsta animat?” mi-am spus eu într-o zi, și m-am apucat să-l caut pe net. La vremea aceea nu era pe nicăieri tradus. “Nu-i nimic, o să-l traduc eu”. Și l-am tradus.

Tot respectul pentru Yoshihiro Togashi pentru că a creat această minunată poveste.

Deci dacă v-a plăcut Yu Yu Hakusho la fel de mult ca mie, probabil că vreți să mai vedeți și alte anime-uri asemănătoare, nu? Vă las mai jos o listă cu animeuri care ar trebui să vă placă; o grămadă de acțiune, arte marțiale, fantezie și comedie!

Nu le voi da o ordine și nici nu voi face un Top, pentru că aș fi nebun să fac asta. Dar voi începe cu...

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 2.%2BHunter-x-HunterHunter X Hunter (2011)
- 148 ep, octombrie 2011-septembrie 2014
- acest anime a fost tradus de Shinobi-Fansub și îl veți găsiți postat aici în curând
Manga a fost scrisă tot de către Togashi, deci atmosfera este cam la fel: partu pesonaje își unesc forțele și luptă cu inamicul lor.
Gon Freecss este un băiat de 12 ani și are o singură ambiție: să devină un Hunter (Vânător) la fel ca tatăl lui. Vânătorii sunt luptători de elită, aventurieri, pot avea sluje importante și pot intra oriunde dacă sunt suficient de puternici.
Cu toate acestea, examenul pentru a deveni vânător este dificil și nu este ceva neobișnuit ca participanții să se rănească sau chiar să moară în timpul acestuia. Gon vrea să devină Vânător ca să plece în căutarea tatălui său, iar pe parcursul aventurilor lui băiatul se va întâlni cu diferite persoane care îi vor deveni mai mult tovarăși decât dușmani.

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 3.%2BShaman%2BKingShaman King
- 64 ep, iulie 2001-septembrie 2002
Povestea începe cu Manta Oyamada, un elev oarecare de școală generală. Traiul și viața lui obișnuită se termină atunci când îl întâlnește pe Yoh Asakura, un mare lemeș care are particularitatea de a fi șaman. În calitate de șaman, el are capacitatea de a vorbi și de a se alia cu fantomele în scopul de a se folosi de puterile lor. Ambiția lui Yoh este să devină cel mai puternic șaman, Regele Șaman, și să dețină Marele Spirit.

Antrenat de logodnica sa, Yoh va întâlni și înfrunta mulți șamani care au aceeași ambiție și toți vor intra în Lupta Șamanilor. Cu toate acestea, turneul acesta nu este atât de ușor și atât de simplu, iar șamanii vor trebui să lupte cu o mulțime de dușmani pentru a-și atinge obiectivul.

Dacă v-a plăcut Yu Yu Hakusho, nu văd de ce nu v-ar plăcea și Shaman King. Fantomele și spiritele sunt prezente peste tot în serie, precum și scenele de comedie. Și, normal, există multe lupte și multă acțiune pentru că fiecare vrea să devină cel mai puternic șaman!


Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 4.%2BInuyashaInuyasha
- 167 ep, octombrie 2000-septembrie 2004
- anime tradus de Onimusha și va fi postat aici.
Hmm, chiar e nevoie să vorbim despre Inuyasha? Înțelegeți de ce nu am vrut să numerotez articolele sau să alcătuiesc un Top?
De ce am tradus Inuyasha? Din același motiv pentru care am tradus și Yu Yu Hakusho. O nebunie de anime!!!

Povestea se petrece în Japonia, în epoca Sengoku, o perioadă de lupte și războaie. Demonii trăiesc printre oameni și au diferite aspecte și puteri. Cu toate acestea, unii dintre demoni mănâncă oameni și atacă satele.
Inuyasha este un hanyo, o corcitură,  jumătate demon, jumătate om. Într-o zi, el atacă satul care protejează Giuvaerul Sacru și fuge cu el. Preoteasa Kikyo, cea care păzea Giuvaerul Sacru, îl vânează pe Inuyasha și îl răpune în luptă. Înainte să moară protejând Giuvaerul, ea aruncă o vrajă asupra lui Inuyasha.
500 de ani mai târziu, tânăra Kagome cade în fântâna altarului unde locuiește cu familia. Din cauza acestei căderi ajunge să călătorească în timp și se trezește în epoca Sengoku.
50 de ani au trecut de la moartea lui Kikyo, iar asemănarea lui Kagome cu preoteasa Kikyo este izbitoare.
Purtând Giuvaerul în ea, Kagome este atacată de demoni și, în mod accidental, îl eliberează pe demonul Inuyasha din vraja care îl țintuia.
După ce Giuvaerul este distrus, iar fragmentele sunt  împrăștiate peste tot în lume, Kagome și Inuyașa trebuie să-și unească forțele pentru a aduna toate bucățile Giuvaerului.

Dacă încă nu ați văzut acest anime, vi-l recomand din toată inima. Ca și în Yu Yu Hakusho, veți vedea o mulțime de demoni și spirite, iar povestea este foarte interesantă. Relația dintre Kagome și Inuyasha este foarte amuzantă, iar misiunea lor este plină de acțiune. Un anime demențial!

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 5.%2Bnurarihyon-no-magoNurarihyon no mago
- 26 ep, iulie-decembrie 2010
Rikuo Nura este un elev de școală generală și, aparent, un tip oarecare. Totuși, bunicul lui este un Yokai, iar asta îl face și pe Rikuo să fie un sfert de Yokai. Din cauza asta, sângele lui îi permite să se ransforme noaptea în Yokai, iar ziua să trăiască o viață obișnuită.
Rikuo trăiește într-o casă mare, înconjurat de Yokai, și este obișnuit să se joace cu ei chiar de când s-a născut. Bunicul său, Nurarihion, este conducătorul al clanului Nura și vrea să îl lase succesorul lui, dar Rikuo vrea doar să trăiască o viață normală printre oameni. Dar alte-ego-ul demonic al lui Rikuo vrea să-și creeze propriul grup de Yokai și să preia conducerea clanului lui Nurarihion.
Din cauza unor circumstanțe, Rikuo va trebui să se împace cu alter-ego-ul său demonic, să îl accepte și, mai presus de toate, va trebui să își asume răsponsabilitatea ca nepot al lui Nurarihion.
În acest anime vei vedea o mulțime de demoni de toate tipurile. La cum a fost făcut, animeul acesta seamănă cel mai mult cu Yu Yu Hakusho. În ambele animeuri, personajul principal are un alter-ego. Povestea este foarte interesantă și, la fel ca și Yusuke, îl veți putea vedea pe Rikuo crescând și schimbându-și modul de gândire.

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 6.%2BsaiyukiSaiyuki
- 50 ep, aprilie 2000-martie 2001
Povestea se petrece în Togenkyo, care este o lume cam ca a noastră. Numai că în lumea aceea oamenii și demonii locuiesc împreună în pace. Într-o zi, valuri de unde negative, misterioase, trec peste Togenkyo și din cauza asta demonii devin violenți și încep să-i atace și să-i ucidă pe oameni.
Magia care stă la baza undelor negative urmărește, de fapt, să îl reînvie pe Gyumaoh, Ox-Demon-King (Bivolul-Demon-Rege). Pentru a preveni renșterea lui, zeița Kanzeon decide să trimită patru bărbați într-o misiune cu scopul de a-i opri pe cei care folosesc acea magie malefică. Călugărul, Genjo Sanzo, trebuie să se supună odinului dat de zeiță și se alătură celorlalți bărbați pentru a opri învierea lui Gyumaoh. În timpul călăoriei lor, ei vor trebui să lupte împotriva multor dușmani și se vor confrunta cu tragediile din trecutul lor.
Bazat pe o legendă asiatică, și anume Regele Maimuță, animeul acesta urmărește povestea a patru anti-eroi cu trecuturi destul de tragice și cu multe particularități. Ca și în Yu Yu Hakusho, avem un grup de patru personaje principale într-o misiune și lupte cu mulți dușmani de-a lungul călătoriei. Aspectele misterioase ale personajelor sunt bine conturate și ingenios amestecate cu scene de luptă și o doză mare de mitologie, la fel ca în Yu Yu Hakusho.

Sase animeuri asemanatoare cu Yu Yu Hakusho 6.%2Bjuushin-enbuJuushin Enbu (Hero Tales)
- 26 ep, octombrie 2007-martie 2008
Taitou locuiește într-un sat mic împreună cu sora lui Laila și tatăl său Souei. Tatăl și fiul sunt ucenici ai marelui maestru de lupte, pe numele lui Sonei. Pentru a fi considerat adult, Taitou primește de la maestrul Sonnei o sabie legendară, Kenkaranpu.
Dar tocmai în acel moment, Shimei, un om al imperiului, atacă satul și fură sabia lui Taitou. În timp ce luptă, Taitou descoperă că este un om special. Da, el este un Hagun, unul dintre cei șapte eroi legendari, așa cum spune Povestea Stelei Nordului.
Ca să își recupereze sabia de la Shimei, care și el este un erou legendar, Taitou va călători prin lume urmat de sora lui. În timpul călătoriei lor, ei vor întâlni alți cinci eroi cu care își vor uni forțele pentru a-l învinge pe Shimei.
În ciuda faptului că acest anime este lipsit de monștri și demoni, veți putea vedea asemănare cu Yu Yu Hakusho în povestea și misiunea lui Taitou. Animeul se bazează pe o poveste mitologică, iar personajele au roluri specifice. Ca și în Yu Yu Hakusho, vă puteți bucura de o grămadă de lupte și puteri mistice.

Toate animeurile prezentate mai sus au o doză mare de lupte și de tot felul de stiluri de arte marțiale, multă fantezie și superputeri. Dacă v-a plăcut Yu Yu Hakusho, trebuie să vedeți neapărat și animeurile prezentate aici.
Admin
Admin
Kami-sama

Mesaje : 570
Puncte : 1699
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/03/2017

http://mcanime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum